skutsje zeilen_6

Skûtsjes huren Friesland

Ben je op zoek naar een gezamenlijke activiteit? Een Skûtsje huren in Friesland is een combinatie van gezelligheid, teambuilding en zeilen? Ga dan skûtsjesilen, het is een belevenis. Met een groep actief bezig zijn in de Friese Meer informatie

  • voor iedere groepsgrootte
  • goede bemanning
  • actief programma
  • mooi vaargebied: sneekermeer
  • catering mogelijk
  • cafe en terras aan het water
  • houtvuur en borrelen

Ben je op zoek naar een gezamenlijke activiteit? Een Skûtsje huren in Friesland is een combinatie van gezelligheid, teambuilding en zeilen? Ga dan skûtsjesilen, het is een belevenis. Met een groep actief bezig zijn in de Friese buitenlucht, genieten van de stilte, de overweldigende natuur en alle aandacht voor elkaar en het skûtsje. Of het nu gaat om een uitje met vrienden, bedrijfsuitje of even weg met de familie, steeds weer blijkt skûtsjesilen op Friese Meren een groot succes.

Afhankelijk van het soort schip kan je met twaalf tot twintig personen aan boord. Je kan kiezen uit twee soorten schepen: toerskûtsjes: deze zijn ideaal voor dag- en meerdaagse tochten: het ruim is ingetimmerd, er is een keuken, toilet en kooien.
wedstrijdskûtsjes: deze wedstrijdskûtsjes zijn alleen geschikt voor sportieve dagtochten. Deze schepen zijn niet ingetimmerd en zeilen in het algemeen een stuk sportiever. Op de meeste wedstrijdskutsjes mogen maximaal twaalf personen meezeilen.

Actief zeilen: aan boord van het traditionele skûtsje worden tijdens het zeilen de handen uit de mouwen gestoken. Het schip moet immers op koers blijven! Voor de actievelingen zijn er genoeg taken aan boord om actief mee te zeilen, de schipper en maat zorgen voor een goede uitleg van te voren. Ook is er plek om gezellig bij te kletsen of om van de omgeving te genieten. Vooral de wedstrijdskûtsjes vragen een actieve sportieve bemanning.

Rufus werkt nauw samen met collegabedrijven en samen met hen werken we  een geschikt programma met u uit. Of het nu een dagtocht, weekendtocht of week betreft, we helpen graag met het meedenken om er iets onvergetelijks van te maken. Naast de goed onderhouden en gecertificeerde schepen staat een ervaren en enthousiaste bemanning. Zij houden in de gaten wat de wensen en mogelijkheden van schip, weer en groep zijn. Verder hebben onze skûtsje benedendeks ruimte om koffie te zetten, te lunchen of kunt u gerust naar het toilet gaan. Onze collega’s verzorgen het zeilen, wij hebben een prachtige opstapplaats en kunnen de catering verzorgen.

Op zoek naar kant en klare Skûtsjes arrangement

Schoolgroepen: met een skûtsje en polyvalken door Friesland zwerven met familie of schoolgroep, een prachtig avontuur. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen middels het Rufus contactformulier.

Prijzen dag en meerdaagse tochten inclusief bemanning Prijs
Dagtocht 12 personen (zondag-vrijdag)€ 500,-
Dagtocht 12 personen (zaterdag)€ 610,-
Dagtocht 20-25 personen (zondag-vrijdag)€ 590,-
Dagtocht 20-25 personen (zaterdag)€ 610,-
Halve dagtocht 20-25 personen (zondag-vrijdag)€ 395,-
Halve dagtocht 20-25 personen (zaterdag)€ 405,-
Weekend 12 personen (mrt/april/okt/nov)€ 925,-
Weekend 20-25 personen (mrt/april/okt/nov)€ 1.110,-
Weekend 12 personen (juni)€ 975,-
Weekend 20-25 personen (juni)€ 1.230,-
Weekend 12 personen (mei/juli/aug/sept)€ 950,-
Weekend 20- 25 personen (mei/juli/aug/sept)€ 1.185,-