Rufus buitenleven: Herfst & Winter

Rufus aan het water, een prachtplek in de zomer, maar ook in het najaar en de winter!

Sinds enige tijd zijn wij bezig om ons seizoen te verlengen, waar we voorheen dichtgingen in de winter, willen we nu zo lang mogelijk open blijven! De natuur is namelijk, op een andere manier, net zo mooi als in de zomer. Heerlijk wandelen of fietsen door deze mooie omgeving. Waar normaal onze zonnige plekjes aan het water populair zijn, kun je nu heerlijk opwarmen bij de kachel of in ons café.

Kortom: van alles te beleven! Kijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

In de periode november tot en met maart kun je bij Rufus aan het water ook bootjes huren. Juist dan zijn op mooie winterse dagen een paar uurtjes het water op bijzonder. Het is leeg, stil en de kleuren zijn prachtig. Bij aankomst staat er koffie of thee klaar en bij terugkomst kun je lekker opwarmen in ons café bij de kachel.

We verhuren polyvalken en elektrische sloepen per 2 uur. Warme dekens krijg je mee op de sloep en een zeilpak is bij de prijs inbegrepen.

Prijs voor 2 uur varen polyvalk € 40,-

Prijs voor 4 uur varen polyvalk € 65,-

Prijs voor 2 uur varen elektrische sloep € 60,-

Prijs voor 4 uur varen elektrische sloep € 90,-

Prijzen inclusief brandstof, zeilpak, dekentje, zwemvesten, waterkaart, ontvangst met koffie en thee.

 

Onze groepsaccommodaties het vakantiehuis (14 t/m 22 personen) en het bovenhuis (16 p.) zijn de hele winter open. Ook de nieuwe Wikkelhuizen (4 p) op onze camping zijn de hele winter te huur.

De Bed & Breakfast kamers in het bovenhuis kunnen per kamer geboekt worden. Voor prijzen in de winterperiode zie hier. In de accommodatie van de B&B kamers is een gezamenlijke keuken waar je zelf ontbijt en eventueel avondeten kunt maken. Uiteraard kun je het ontbijt ook door ons laten verzorgen. Dit kun je vooraf of bij aankomst doorgeven. Het ontbijt wordt geserveerd in ons café aan het water.

Op onze mooie plek is het buitenleven voelbaar. Met onze bootjes kun je altijd het water op. Of maak je verblijf extra fijn door gebruik te maken van onze sauna. Koud douchen bij de sauna en warm douchen in ons havengebouw. Voor de mensen die het koudwaterzwemmen of onderdompelen hebben ontdekt, kun je zo in Noorder oudewegvaart.

Wil je fitter of vrijer in je leven of werk staan? Bij Praktijk Studio Thús kun je terecht voor adem en systemisch werk, en je vragen op het gebied van je eigen ontwikkeling. Zie voor meer informatie op de site van studio thus: www.studiothus.nl

Studio Thús is te vinden bij Rufus op het terrein!

We hebben een aantal mooie arrangementen samengesteld: slapen, varen, sauna, ademwerk: maak er een bijzonder en ontspannen uitje van! Zie bij arrangementen

Verschillende arrangementen zijn per mail of telefoon te boeken! Zo kunnen we jouw arrangement helemaal op maat maken. Zie hieronder enkele voorbeelden. 

Wetter: Overnachten op basis van 2 personen in een van onze comfortabele kamers, 2 uur varen in een elektrische sloep. Inclusief ontbijt, ontvangst met koffie of thee, warme dekens, zeilpak en zwemvest.

€160,- voor 2 personen.

Extra persoon €40,-

 

Silen: Idem met polyvalk 2 uur

€140,- voor 2 personen.

Extra persoon €40,-

 

Sauna: ontvangst met koffie en thee, 2 uur sauna, gebruik havengebouw met douche of heerlijke afkoelen in de vaart.

€40,- voor 2-4 p.

Huur handdoek €4,-

Huur badjas €7.50

 

Smuk: overnachten in een van onze comfortabele kamers, ontbijt, gebruik sauna 2 uur

 €140,- voor 2 p.

Huur badjas €7.50 per stuk

Wijntje en borrelplank 2 p. €16,-

Extra persoon  €50,-

 

Ademcoaching Studio Thús: Je adem zegt veel over hoe je leeft. Je kan je zo gemakkelijk beter voelen! Ervaar een ademsessie tijdens je verblijf bij Rufus.

Individuele ademsessie 90 minuten 1 persoon €185,-

Extra persoon €89,-

Voor meer informatie www.studiothus.nl

Het café aan het water is tot eind oktober alle dagen open van 09 tot 18 uur en in de weekenden tot 20 uur. In november blijft het pontje varen op zaterdag en zondag van 10 tot 16 uur. Ons café is dan open voor een hapje en een drankje.

Buiten deze tijden kunnen groepen vanaf 10 p. terecht voor een arrangement. Dit kan een koffie/thee met gebak zijn, een heerlijke lunch of een winterbarbecue. We zorgen voor een smûk warm plekje, op het terras brandt de houtkachel en binnen kun je warm zitten.

 

Koffie/thee ( 2 kopjes) met gebak naar keuze                                                   € 8,50 p.p.

We serveren verse bonenkoffie, heerlijk cappuccino’s met echte melk, smaakvolle thee van Pukka en gebak naar keuze: appel- of hazelnootgebak van banketbakkerij de Korenbloem uit Sneek.                                                

 

Lunch Voor de lunch hebben we verschillende mogelijkheden. Rijk belegde broodjes met extra’s als verse soep, landbrood met bourgondische kroket of heerlijke wraps met zalm, kip of vegetarisch!

 

Winterbarbecue Op ons terras bij de buitenkeuken staat de barbecue klaar waar wij heerlijke vlees- en vegetarische gerechten klaarmaken.

De barbecue wordt compleet gemaakt met salade, vers afgebakken landbrood, patat en sauzen €26,- p.p.

Drankjes zijn altijd exclusief en kunnen ter plekke besteld worden.

 

Feest Je kan in ons café terecht voor een feestje tot 50 p. Wij verzorgen de bar met bediening, de drankjes en de hapjes. Ook een barbecue behoord tot de mogelijkheden. Je kunt e.e.a. combineren met varen in een zeilbootje of sloepje. En natuurlijk kunnen gasten bij ons overnachten als ze dat willen. Informeer naar de mogelijkheden, we maken graag een offerte op maat.