Vacatures

 

Ben jij op zoek naar die boost in jouw carrière, of zoek jij de ultieme bijbaan? Kijk dan hieronder voor onze huidige vacatures!

 

Medewerker Horeca algemeen

Ons horecateam zoekt versterking!

Vind je de omgang met mensen leuk, houd je van eten & drinken (maken), buiten zijn, affiniteit met watersport, ben je flexibel en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan zoeken wij jou!

Ervaring in de horeca is fijn, maar niet verplicht. We zijn vooral op zoek naar oproepkrachten die ons vaste team kunnen ondersteunen komend seizoen. Dit kunnen hele dagen zijn, maar ook korte diensten.

Bij Rufus werk je in een gezellig team van jonge mensen. We bieden flexibele werktijden en een salaris volgens de horeca CAO. Daarnaast is er korting voor personeel en zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van onze boten in je vrije tijd!

Rufus aan het water is een eigenwijs en gezellig allround recreatiebedrijf met verblijfsaccommodatie, horeca, fietspontje, bootverhuur en een minicamping. Als het warm is spring je bij ons zo in de vaart voor een verfrissende duik!

Je kunt bij ons in de vroege uurtjes aan de slag en het ontbijt voor onze gasten verzorgen, of juist je uren maken tijdens de lunch, ben je meer een avondmens, dan kun je er ook voor kiezen om juist de café af te sluiten en de borrel van onze gasten verzorgen!

Zie jij het zitten om bij ons aan de slag te gaan? Dan zien we je mail met korte motivatie en eventueel CV graag tegemoet!

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Seizoenswerk

 

 

 

Word jij enthousiast van de recreatiesector en zou je graag in deze sector willen werken? Dan is dit iets voor jou!

Wij zijn vanaf 1 april op zoek naar collega’s die er voor zorgen dat onze verhuurproducten altijd tip top zijn! Ben je even gestopt met school, of heb je een tussenjaar, dan kan dit de perfecte uitkomst zijn! Je kunt bij ons meerdere dagen werken, maar 1 dag in de week is ook welkom.

Rufus beschikt over een verhuurvloot van zeilboten en sloepen, daarnaast verhuren we meerdere accommodaties en om het plaatje compleet te maken hebben we ook nog een camping + passantenhaven. Ook ons café aan het water is een fijne plek. Hier zijn ook mensen nodig, dus een combinatie van beide is ook zeker een mogelijkheid.

Taken:

  • Gastheer/vrouw in de haven van Rufus
  • Gasten naar hun boot, kamer of campingplek begeleiden
  • Varen van de fietspont
  • Schoonhouden en uitgifte van verhuurboten
  • Schoonmaak van accommodaties en terrein

Voordelen van werken bij Rufus:

  • Je komt in een jong en enthousiast team terecht
  • Korting op bootje varen
  • Werken in een vakantiesfeer
  • Bruin worden op je werk!
  • Je werkt dagelijks met vele vrolijke gasten

Beschik jij over technische kennis, dan kunnen we je nog beter gebruiken!

Is dit wat voor jou? Stuur dan een bericht met je motivatie en als je die hebt, ook je cv!

Uren: 8-40 per week

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk