Vacatures

 

Ben jij op zoek naar die boost in jouw carrière, of zoek jij de ultieme bijbaan? Kijk dan hieronder voor onze huidige vacatures!

 

Wij zijn op zoek naar extra uitbreiding/ondersteuning van ons Housekeeping/Schoonmaak Team.

 

Een dame/heer die graag de handen uit de mouwen steekt en het fijn vindt om zowel in team verband als alleen te werken. Met schone kamers en nette accommodaties maken we het onze gasten naar de zin, het is super belangrijk, het kan ook zwaar zijn.

 

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Bedden afhalen en opmaken

Schoonmaken van kamers, accommodaties, badkamers en toiletgebouw

Aanvullen van handdoeken, toiletpapier, koffie/thee

Stofzuigen, dweilen

Ramen lappen

Opruimen en schoonmaken van algemene ruimten

 

Op maandag en vrijdag is er een vaste kracht die ons bedrijf spic en span houdt. Het is fijn als jij, af en toe, doordeweeks en in het weekend kan. Zeker in het hoogseizoen, is minimaal 8 uren beschikbaar zijn, wel nodig. Werktijden kunnen deels in overleg. Eventueel zijn er mogelijkheden om, naast de housekeeping bij te springen in de horeca of haven, ook hier zijn nog vacatures voor!

 

Ben je enthousiast, werk je met een glimlach, snel en nauwkeurig en heb je gevoel voor detail dan horen we graag van jou!

 

Rufus aan het Water geeft je, naast een oproepcontract conform de horeca CAO, een bijzondere werkervaring op een unieke plek in een gezellig team.

 

Medewerker Horeca algemeen/keuken

Voor komend seizoen zijn wij op zoek naar horeca-collega’s voor ons Dagcafé aan het Water. In het bijzonder zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om in de keuken te komen staan, voor het bereiden van een heerlijke lunch of borrel. Er is (indien mogelijk) ook ruimte om daarnaast meer verantwoordelijkheid en leidinggevende taken te krijgen.

Rufus aan het water is een eigenwijs en gezellig allround recreatiebedrijf met diverse soorten accommodatie, horeca met terras aan het water, fietspontje, bootverhuur en een minicamping. Als het warm is spring je bij ons zo in de vaart voor een verfrissende duik!

Taken:

  • Vrolijke gastheer/vrouw zijn
  • Bereiden van lunch en borrel
  • Zorgen dat het spik en span en gezellig is.
  • Eventueel: enkele leidinggevende taken

Je komt te werken in een gezellig team van jonge mensen, we bieden flexibele werktijden en een salaris conform volgens de horeca CAO.

Vind je de omgang met mensen leuk, houd je van eten & drinken (maken), buiten zijn, ben je flexibel en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan is dit een leuke baan voor jou!

We zien je email met korte motivatie graag tegemoet!

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Bepaalde tijd

 

Havenmedewerkers / pontje varen

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar havenmedewerkers die er voor zorgen dat onze verhuurvloot er altijd keurig bij ligt!

Ben je scholier/student of heb je een tussenjaar en ben je in de weekenden en vakanties beschikbaar? 

Vind jij het leuk om buiten te werken en heb je affiniteit met watersport? Dan is dit een leuke baan voor jou!

Taken:

  • Gastheer/vrouw in de haven van Rufus
  • Gasten naar hun boot, kamer of campingplek begeleiden
  • Varen van de fietspont
  • Schoonhouden en uitgifte van verhuurboten
  • Assisteren in de schoonmaak van accommodaties en terrein

Technische kennis is meer dan welkom.

Is dit wat voor jou? Stuur dan een email met motivatie naar info@rufus.nl.