Visserman ‘de Liefde’

Platbodem: visserman “De Liefde” is een ruim schip van elf meter en in het bijzonder geschikt voor zeilvakanties in Friesland, op het IJsselmeer en de Waddenzee. Met deze stoere vissermanschouw kan je overal varen.

Voor ervaren platbodemschippers is het mogelijk de liefde zonder schipper te huren via onderstaande boekingsmodule. “De Liefde” is te huur voor een dag, een weekend of langer en er bijvoorbeeld de Waddenzee mee op te gaan.

Wil je de Liefde huren inclusief schipper, dan willen we je vragen om een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Dan kunnen we dit afstemmen!

Inclusief:

  • Inventaris
  • Zwemvesten
  • Anker
Boeken

Platbodem “De Liefde” is getuigd met grootzeil en botterfok. De fok is op de lier te bedienen. Kinderen kunnen heerlijk in het grote vooronder spelen en het hoge vrijboord geeft extra veiligheid.

In het vooronder, met een stahoogte van 1,80 meter, zijn vier éénpersoonskooien, één tweepersoonskooi en een kinderkooi ondergebracht. Een keukentje, een klapbare tafel, een toilet en een (diesel)kachel maken de ruimte compleet. Zowel binnen als buiten kan gekookt worden omdat het kooktoestel verplaatsbaar is. Boven de ‘buitenkeuken’ kan bij regen een kuiptent aangebracht worden. Kussens zijn aan boord. Zelf dien je slaapgoed en een onderlaken mee te nemen.

Optie: huur bijboot met 4 pk yamaha 4 stroke motor

prijs weekend € 60,-

prijs week € 100,-

lengte 11.00 m.
breedte 3.40 m.
hoogte mast 12.50 m.
hoogte gestreken mast 2.50 m.
diepgang 1.00 m.
stahoogte vooronder 1.80 m.

Beschikbaarheid & boeken

 

Wat onze gasten zeggen

Mark Bos
"Mooie dagtocht op de Liefde gemaakt als bedrijfsuitje. Top weertje en lekkere catering er bij, iedereen vond het een geslaagde dag."
Mark Bos, Heerenveen

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.