Polyvalk met maststrijksysteem

De polyvalk met maststrijksysteem is speciaal voor de verhuur ontwikkeld: geschikt voor de Friese wateren, met een ruime kuip en voldoende bergruimte. Een makkelijke zeiler: een stabiele boot die snel te reven is. Onze vloot van polyvalken zijn goed onderhouden en voorzien van buitenboordmotoren. De mast kan eenvoudig worden gestreken. We rekenen geen borg bij het huren van een zeilboot.

Boeken

Al onze zestien valken hebben een maststrijksysteem zodat de mast in een handomdraai gestreken kan worden. Er zijn echter 2 verschillende systemen:

– Gasveer: Door een gasveersysteem in de mastvoet en mast wordt het gewicht van de mast volledig gecompenseerd, zodat de mast vanuit de kuip door één persoon is te strijken en te zetten. Eenvoudig, veilig en gebruiksvriendelijk. Je hoeft niet meer het voordek op om de mast te strijken. Dit zijn de valken van Hoora.

– Mastveer: Door een veer in de mast wordt het gewicht van de mast steeds meer gecompenseerd hoe lager de mast komt. Ook dit systeem is makkelijk door één persoon te gebruiken, maar de mast moet wel op het voordek losgemaakt worden. Dit zijn de valken van Ottenhome.

Voor beide maststrijksystemen hanteren wij dezelfde prijzen. Maar bij het boeken mag u natuurlijk uw voorkeur uitspreken.

Inclusief:

  • Inventaris
  • Zwemvesten
  • Anker
  • Tonnetje

Technische specificaties

 

lengte

6.65 m.

breedte

2.00 m.

diepgang

0.85 m.

zeiloppervlak

17.50 m2

grootzeil

12.00 m2

grootzeil met 1 rif

8.50 m2

grootzeil met 2 rif

5.50 m2

fok

5.50 m2

hoogte mast

6.50 m.

idem met gaffel

8.00 m.

idem gestreken mast

1.00 m.

Beschikbaarheid & boeken

Wat onze gasten zeggen

Martin
"Onze favoriete plek voor een dagje lekker zeilen, je bent vanuit Rufus zo op het Sneekermeer. Wat mij vooral zo bevalt is de goede ongedwongen sfeer op Rufus, je bent echt even helemaal weg."
Martin, Coevorden

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.