Schippersverblijf ‘de Roef’

Een bijzonder plekje aan boord om te overnachten is in het schippersappartement op de boot Vios, oftewel “De Roef”; het oude verblijf van het schippersgezin. Het is een kleine en eenvoudige maar sfeervol ingerichte ruimte met in ‘het achteronder’ een tweepersoonsbed. Oude foto’s en een nostalgisch interieur maken dat je je terug in de tijd waant waar vracht over de Nederlandse wateren ging. De Roef is het meest authentieke slaapplekje op Rufus! Op het achterdek staat een bankje om heerlijk van de zwoele zomeravonden en de natuur te genieten. Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over het water en weilanden met in de verte het Sneekermeer.

Boeken
Boot “De Roef” heeft een zithoekje en een eenvoudige wasgelegenheid en is ingericht met servies en waterkoker. Deze plek beschikt over koud stromend water. Sanitaire voorzieningen zijn, op 50 meter lopen, in het havengebouw. Bij koud weer maakt een elektrische kachel het achteronder comfortabel warm. Bij overnachten in de Roef verzorgen wij graag je ontbijt en maaltijden in ons gezellige café aan het water.

Beschikbaarheid & boeken

Wat onze gasten zeggen

"Wij hebben een heerlijk weekend gehad! Wakker worden met het geluid van vogeltjes en een prachtig uitzicht over het water."
,

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.