Scheepshuis ‘de Vios’

In onze haven ligt ‘De Vios’ afgemeerd, een oud binnenvaartschip wat is omgebouwd tot een sfeervolle accommodatie. Het schip heeft een volledig ingerichte open keuken en een huiselijke leefruimte met houtkachel. Met mooi weer verblijf je heerlijk aan dek of op het grasveld naast het schip. Er is ook een buitenzitje met picknickbanken; een prima plek om gezellig met elkaar te zitten en bijvoorbeeld te barbecueën.

Boeken

Het schip heeft 8 slaapplaatsen, dit is uit te breiden met 2 slaapplaatsen van de Roef. Tussen het slaap- en zitgedeelte is de ingang, daar is ook een toilet. Douchen en meer toiletten zijn te vinden in het havengebouw (op 40 meter lopen).

Indeling kamers groepsaccommodatie ‘De Vios’

‘De Vios’ heeft 3 “hutten” met in totaal 8 kooien. Twee hutten hebben een tweepersoons kooi, de derde hut heeft vier eenpersoons kooien (stapelbedden). In de wandelgang vind je nog een extra 9e kooi (snurkershutje).  De Roef heeft een tweepersoons kooi, deze ruimte is afgescheiden van de rest van het schip en heeft zijn eigen ingang. Het beddengoed (hoeslaken, dekbed of slaapzak, kussensloop) dient zelf meegenomen te worden of kan bij Rufus gehuurd worden tegen een klein bedrag (€9,50). Ditzelfde geldt voor handdoekpakketten (€4,75).

Inventaris keuken ‘De Vios’ Kookplaat met vier branders en een grote losse brander. Een koelkast met klein vriesvak, professioneel koffiezetapparaat (filters hebben wij), waterkoker. Aanrecht met twee spoelbakken. Complete inventaris: bestek, borden, mokken, schalen, thermoskannen etc. Zelf meenemen: afwasmiddel, thee- hand- en vaatdoeken.

Schoonmaak De kosten van de eindschoonmaak bedragen € 60,-. De accommodatie dient veegschoon achtergelaten te worden en de afwas moet gedaan zijn. Schoonmaakmiddelen en wc-papier dienen zelf meegenomen worden; deze moeten biologisch afbreekbaar zijn omdat Rufus een eigen natuurlijke afvalwater zuivering heeft. Chloor is niet toegestaan!

Dranken groepen

Het is mogelijk om zelf drinken mee te nemen, maar wij kunnen jullie daar ook van voorzien! Van flesjes fris tot kratjes bier. Wij zorgen dat het koud staat bij aankomst. Klik hier voor de prijslijst:  Dranken groepen. Fusten bier zijn alleen mogelijk in de boerderij en dus niet in de Vios.

Beschikbaarheid & boeken

Wat onze gasten zeggen

Anne
"Zoals elk jaar weer een gezellig weekend gehad met onze vrienden in de Vios, wat een super fijne plek."
Anne, Groningen

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.