overnachten woonwagen ‘Buitenleven’

Zoek je met je geliefde een romantisch plekje voor de nacht? Of wil je met de kinderen een bijzondere vakantie? Rufus beschikt over twee sfeervol ingerichte woonwagens. Woonwagen Buitenleven heeft een tweepersoons bed en een stapelbed voor 2 kinderen tot 14 jaar. Oudere kinderen kunnen een tentje opzetten naast de woonwagen. Een leuke plek om voor het eerst te kamperen, zo veilig naast de woonwagen! Onze andere woonwagen ‘Romantisch’ is een tweepersoons ruimte met dezelfde faciliteiten.

Boeken

De woonwagens staan op leuke plekjes op onze minicamping met uitzicht over het water. Bij de woonwagen is een overdekt terras met meubilair. Op de camping staan picknickbanken in de buurt waar je ook gebruik van kunt maken.

Indeling woonwagens:  Als je binnenkomt in woonwagen buitenleven heb je rechtdoor een klein keukentje. Aan de rechterkant is het tweepersoons bed en aan de linkerkant heb je een tafel met twee stoelen en het stapelbed voor de kinderen. Boven het grote bed hangt een klamboe. Er is een elektrische kachel voor frisse avonden en een elektrische koelbox.

Inventaris keuken:  kookstel met twee pitten, elektrische koelbox, waterkoker, wasbak met koud stromend water. Complete inventaris: bestek, borden, mokken, schalen, thermoskan etc. Er kan op bescheiden wijze gekookt worden.  Zelf meenemen: afwasmiddel, thee- en handdoeken en vaatdoeken.  Wel aanwezig: bezem, handveger en blik, emmer.

Sanitaire voorzieningen zijn niet aanwezig in de woonwagens. Deze zijn te vinden in het havengebouw op ongeveer 60 meter lopen.

Schoonmaak: Wij gaan er vanuit dat de woonwagens veegschoon worden achter gelaten. Dit betekent ook dat de afwas is gedaan en het vuilnis weggegooid.

Beddengoed: beddengoed is niet in de huurprijs inbegrepen. Dit kan gehuurd worden voor €9,50 per persoon.

Beschikbaarheid & boeken

Wat onze gasten zeggen

Loes
"Super gezellig plekje! Lekker weekendje met de kinderen geslapen in de pipowagen, bootje erbij gehuurd, helemaal top! "
Loes, Emmen

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.