NIEUW! Recreatiewoning ‘Natuur’

Dit prachtige huisje onze nieuwste aanwinst! Dit Natuurhuisje is een volledig eigen ontwerp en zelfgemaakt. Voor het bouwen en ontwerpen van dit huisje is gekozen voor veel tweedehands en duurzame producten. Zo hebben de deuren en ramen hun tweede thuis gekregen in dit huis! Van binnen is de woning met leem gestuct en wordt het dak nog voorzien van groene sedum. Daarnaast is de hele buitengevel van hergebruikt materiaal! Zo vind je mooi natuurlijk hout aan de buitengevel en kurk aan de achterkant.

Boeken

Huisje ‘Natuur’ staat aan de weilandkant op onze minicamping met uitzicht over de landerijen. Naast een kleine vlonder kun je heerlijk in het gras zitten.

Indeling :  Je komt gelijk binnen in de woon/eetkamer. Hier heb je door de mooie ramen prachtig uitzicht. Er zit een keuken in deze ruimte voorzien van een elektrische kookplaat én een eigen koelkast. Achter de eerste deur rechts is een badkamer met douche en toilet. Het huisje beschikt over een stapelbed en een tweepersoonsbed in een losse kamer! Genoeg privacy dus.

Inventaris keuken:  elektrisch kookstel, koelkast, waterkoker, wasbak met koud en warm stromend water. Complete inventaris: bestek, borden, mokken, schalen, thermoskan etc. Er kan prima gekookt worden. 

Schoonmaak: Wij gaan er vanuit dat deze woning veegschoon worden achter gelaten. Dit betekent ook dat de afwas is gedaan en het vuilnis weggegooid.

Beddengoed: beddengoed is niet in de huurprijs inbegrepen. Dit kan gehuurd worden voor €9,50 per persoon.

Beschikbaarheid & boeken

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.