Groepsaccommodatie ‘het Bovenhuis’ – 16 personen

Het Bovenhuis is een groepsaccommodatie/appartement geschikt om te huren voor maximaal 16 personen. De accommodatie heeft vier comfortabele en ruime vierpersoonskamers met allen een eigen badkamer en zitje. De algemene ruimte heeft een ruim balkon, zithoek met televisie, verschillende eettafels, keuken en boeken/spelletjeskast. Een ideale ruimte voor kleine groepen of families. Deze kamers zijn ook zeer geschikt voor overnachtingen in de winter.

Boeken

De indeling van de kamers is als volgt:

Kamer Smûk: de kamer heeft 2 gescheiden slaapkamers met elk 2 bedden. Een kamer met een tweepersoons bed en 1 kamer met twee eenpersoons bedden. Plus een badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamer heb je een prachtig uitzicht over de polder bij Rufus. Smûk betekend knus in het fries.

Kamer Noflik: de kamer heeft 2 gescheiden slaapkamers, elk met een tweepersoons bed en een eigen badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamer heb je een prachtig uitzicht over de meren. Noflik betekent aangenaam in het fries.

Kamer Greiden: ruime kamer met een tweepersoons bed en een slaapzolder met twee eenpersoons bedden en een badkamer. Prachtig uitzicht over de weilanden richting Joure. Greiden betekent weilanden in het fries.

Kamer Marren: ruime kamer, hetzelfde ingedeeld als kamer Greiden. Alleen het uitzicht is anders. Je kijkt uit over de meren (marren in het fries).

Wanneer het Bovenhuis in zijn geheel wordt gehuurd zit er standaard géén beddengoed en handdoeken bij. Dit kun je wel huren voor €9,50 en €4,75 per persoon.

Dranken groepen

Het is mogelijk om zelf drinken mee te nemen, maar wij kunnen jullie daar ook van voorzien! Van flessen fris tot kratten bier. Je ziet hier de prijslijst: Dranken groepen . De Bierfusten zijn alleen mogelijk in De boerderij en niet in het Bovenhuis.

 

Beschikbaarheid & boeken

Wat onze gasten zeggen

Harm
"leuke locatie met ruime kamers, vriendelijke mensen en een mooie omgeving, wij komen volgend jaar weer!"
Harm, Bergen

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.