Familiekamer Marren 1-4p.

Familiekamer Marren bevindt zich in In het Bovenhuis van de Boerderij. In het Bovenhuis zijn in totaal 4 slaapkamers met eigen badkamer en zitje. Er is een gemeenschappelijke keuken, eetruimte en aparte zitruimte. Buiten is een gezamenlijk balkon waar het heerlijk zitten is op de loungebank en beneden is nog een half overdekt terras met zitjes.

Familiekamer Marren bevindt zich op de 2e verdieping aan de rechterkant.

Boeken

Familiekamer 2: ruime kamer met een tweepersoons bed, een slaapzolder met twee eenpersoons bedden en een badkamer. Je kijkt uit over de meren.

Alle kamers beschikken over een deur met slot. Als je één kamer huurt kun je gebruik maken van de algemene faciliteiten, keuken, zit en eetkamer en buitenruimte. Deze deel je dan wel met de overige huurders.

Het ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je eenvoudig bijboeken onder extra’s. Je kunt genieten van een rijk gevulde ontbijtmand naar jouw wensen. Je kunt ontbijten in het café, op je kamer of zelfs aan het water!

Beschikbaarheid & boeken

Wat onze gasten zeggen

Linda
"Wij hebben een super weekend gehad. Samen met mijn moeder genoten van een gastvrij ontvangst. Super kamer en een heerlijk ontbijt"
Linda, Leiden

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.