Comfortkamer Noflik 1-4p.

Comfort kamer Noflik bevindt zich in het Bovenhuis van de Boerderij. In het Bovenhuis zijn in totaal 4 slaapkamers met eigen badkamer en zitje. Er is een gemeenschappelijke keuken, eetruimte en aparte zitruimte. Buiten is een gezamenlijk balkon waar het heerlijk zitten is op de loungebank en beneden is nog een half overdekt terras met zitjes. Comfort kamer Noflik bevindt zich op de eerste etage aan de linkergang.

Boeken

Comfortkamer Noflik: de kamer heeft 2 gescheiden slaapkamers, elk met een tweepersoons bed. Een kamer heeft een wasbak en twee fauteuils en verder een eigen badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamer heb je een prachtig uitzicht over de meren.

Alle kamers beschikken over een deur met slot. Als je één kamer huurt kun je gebruik maken van de algemene faciliteiten, keuken, zit en eetkamer en buitenruimte. Deze deel je dan wel met de overige huurders.

Het ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen maar kun je eenvoudig bijboeken onder extra’s. Je kunt genieten van een rijk gevulde ontbijtmand naar jouw wensen. Je kunt ontbijten in het café, op je kamer of zelfs aan het water!.

Beschikbaarheid & boeken

Wat onze gasten zeggen

Lise
"

We loved everything! this place is awesome! nature is great, view from the window is great, beds were amazing and the people perfectly nice."

Lise, France

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.