Eten & drinken bij Rufus

Café aan het water

Direct naast de pont vind je ons gezellige café met terras! Ons café met gedeeltelijk overdekt terras biedt een prachtig uitzicht over de polder en het water. Op onze loungebanken aan het water kun je genieten van de passerende boten en natuurlijk de heerlijke producten die wij serveren. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch en borrel!

Ons café is elke dag geopend van 09-20u. Is het ’s avonds nog gezellig druk? Dan blijven we wat langer open!

Wij werken met een afhaalconcept; Je kunt je eten en drinken bestellen bij ons aan de bar, drinken krijg je gelijk mee en eten wordt later uitgeserveerd. Heb je zin in nog een drankje? Dan hoef je niet te wachten op een serveerder/serveerster, je kunt zelf bij de bar wat nieuws halen! Wanneer je ons terras/café verlaat vragen we om de spullen nog even netjes weg te zetten, zo kunnen de volgende gasten gelijk genieten van hun plek.

In de weekenden draaien wij lunch, borrel en een daghap. Doordeweeks bent u welkom voor lunch en borrel.

Zijn jullie 15 personen of meer? Dan zijn onze groepsarrangementen een aanrader! Bekijk voor inspiratie ons Foodbook . Wij bieden de mogelijkheid om te komen lunchen, borrelen en BBQ’en.

 

Bij Rufus kun je ook ontbijten. Dit gaat op reservering door middel van een Ontbijtlijst. Als je bij ons overnacht ontvang je deze bij het inchecken. Wil je alleen komen ontbijten dan kun je de lijst ook naar ons opsturen! Op deze manier verspillen we niets en krijgt iedereen wat hij/zij lekker vindt! Je ontvangt een heerlijk gevulde ontbijtmand en kunt lekker gaan zitten waar jij wilt. In het café, aan het water, in je accommodatie, boot of lekker bij de tent!Kom je ’s ochtends spontaan ontbijten? Dan kun je ter plekke een lijst krijgen, een kwartiertje wachten én vervolgens genieten van een vers ontbijt!

Wat onze klanten zeggen

Marjolijn
"Prachtig uitzicht op het terras aan het water, de bootjes bekijken die langskomen varen verveelt nooit. En dit alles onder het genot van een goede cappuccino en een lekker stuk taart!"
Marjolijn, Sneek
Roy
"We komen elk jaar varen in Friesland en een vaste stop is Rufus, voor de kinderen een leuke plek om te spelen en voor ons een gezellige sfeer en lekker eten."
Roy, Den Haag