Eten & drinken bij Rufus

Café aan het water

Direct naast de pont vind je ons gezellige terras en buitenkeuken! Ons café met gedeeltelijk overdekt terras biedt een prachtig uitzicht over de polder en het water. Op onze loungebanken aan het water kunt u genieten van de passerende boten en natuurlijk de heerlijke producten die wij serveren. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch, plates en borrels.

Iedere dag is dit fijne Café aan het Water geopend, van 9u in de ochtend tot 20u ’s avonds. Is het nog gezellig, dan blijven we wat langer open!

Een plekje bij ons op het terras reserveren is niet nodig, je mag spontaan aankomen. Is het druk op en rond het terras? Voel je vrij om een ander plekje op ons terrein te ontdekken.

In ons café kun je terecht voor ontbijt, drinken, gebak of ander lekkers. Van maandag tot en met donderdag draaien we in de buitenkeuken onze lunch-/borrelkaart met elke week een andere avondspecial! Buitenkeuken kaart maandag-donderdag

Wij mogen bij Rufus graag samenwerkingen aan gaan met plaatselijke ondernemers. Zo is het idee van de buitenkeuken ontstaan! In de weekenden staat het team van ‘Gewoan Lekker‘ in onze buitenkeuken. Menukaart vrijdag-zondag

 

Voor het ontbijt werken we met een Ontbijtlijst. Deze kun je de dag van tevoren invullen en bij ons inleveren. Op deze manier verspillen we niets en krijgt iedereen wat hij/zij lekker vindt! Kom je ’s ochtends spontaan ontbijten? Dan kun je ter plekke een lijstje krijgen, een kwartiertje wachten én vervolgens genieten van een vers ontbijt!

Rufus café kaart

Buitenkeuken kaart (maandag-donderdag)

Buitenkeuken kaart. (vrijdag, zaterdag en zondag)

Voor het ontbijt werken we met een Ontbijt bestellijst. Deze kun je de dag van tevoren invullen en bij ons inleveren. Op deze manier verspillen we niets en krijgt iedereen wat hij/zij lekker vindt! Kom je ’s ochtends spontaan ontbijten? Dan kun je ter plekke een lijstje krijgen, een kwartiertje wachten én vervolgens genieten van een vers ontbijt!

Wat onze klanten zeggen

Marjolijn
"Prachtig uitzicht op het terras aan het water, de bootjes bekijken die langskomen varen verveelt nooit. En dit alles onder het genot van een goede cappuccino en een lekker stuk taart!"
Marjolijn, Sneek
Roy
"We komen elk jaar varen in Friesland en een vaste stop is Rufus, voor de kinderen een leuke plek om te spelen en voor ons een gezellige sfeer en lekker eten."
Roy, Den Haag