Eten & drinken bij Rufus

Café aan het water

Direct naast de pont vind je ons gezellige terras en buitenkeuken! Ons café met gedeeltelijk overdekt terras biedt een prachtig uitzicht over de polder en het water. Op onze loungebanken aan het water kun je genieten van de passerende boten en natuurlijk de heerlijke producten die wij serveren. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch en borrel!

Dit fijne Café aan het Water is in November op zaterdag en zondag geopend, van 11u in de ochtend tot 16u in de middag. Ook het pontje vaart nog tussen deze tijden!

Wij werken met een afhaalconcept. Binnen kun je je drankjes, gebak en eten bestellen. Drinken krijg je gelijk mee en eten zullen we uitserveren!

In ons café kun je terecht voor ontbijt, drinken, gebak, lunch en borrel.

Ben je met een groter gezelschap dan kunnen we jullie ook op andere dagen voorzien van een lunch of borrel. Bekijk hiervoor ons Foodbook! De hele winter is het mogelijk om te komen lunchen, borrelen of zelfs BBQ’en!

 

Ook kun je bij Rufus ontbijten. Wij werken we met een Ontbijtlijst. Deze kun je de dag van tevoren invullen en bij ons inleveren. Op deze manier verspillen we niets en krijgt iedereen wat hij/zij lekker vindt! Kom je ’s ochtends spontaan ontbijten? Dan kun je ter plekke een lijstje krijgen, een kwartiertje wachten én vervolgens genieten van een vers ontbijt!

Voor het ontbijt werken we met een Ontbijt bestellijst. Deze kun je de dag van tevoren invullen en bij ons inleveren. Op deze manier verspillen we niets en krijgt iedereen wat hij/zij lekker vindt! Kom je ’s ochtends spontaan ontbijten? Dan kun je ter plekke een lijstje krijgen, een kwartiertje wachten én vervolgens genieten van een vers ontbijt! Je mag de lijst ook invullen en mailen, dan komt deze ook goed terecht.

Wat onze klanten zeggen

Marjolijn
"Prachtig uitzicht op het terras aan het water, de bootjes bekijken die langskomen varen verveelt nooit. En dit alles onder het genot van een goede cappuccino en een lekker stuk taart!"
Marjolijn, Sneek
Roy
"We komen elk jaar varen in Friesland en een vaste stop is Rufus, voor de kinderen een leuke plek om te spelen en voor ons een gezellige sfeer en lekker eten."
Roy, Den Haag