Eten & drinken bij Rufus

Café aan het water

Vlak naast het pontje vind je ons sfeervolle terras en Buitenkeuken! Ons knusse café met zijn deels overdekte terras biedt een prachtig uitzicht op de polder en over het water.  Op onze loungebanken aan het water geniet je van de langsvarende bootjes en natuurlijk van de heerlijke producten die wij serveren. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch, plates en borrel.

 

 

 

Iedere dag is dit fijne Café aan het Water geopend, van 9u in de ochtend tot 18u ’s avonds. Is het nog gezellig, dan blijven we wat langer open!

Een plekje bij ons op het terras reserveren is niet nodig, je mag spontaan aankomen. Is het druk op en rond het terras? Voel je vrij om een ander plekje op ons terrein te ontdekken.

In ons café kun je terecht voor drinken, gebak of ander lekkers. Van maandag tot vrijdag draaien we onze eigen lunchkaart en in het weekend kun je in de buitenkeuken terecht voor lunch, borrel en plates .

Wij mogen bij Rufus graag samenwerkingen aan gaan met plaatselijke ondernemers. Zo is het idee van de buitenkeuken ontstaan! In de weekenden staat Nanne van ‘Gewoan Lekker‘ in onze buitenkeuken.

Rufus café kaart

Rufus lunch en borrel gerechten (maandag-vrijdag)

Buitenkeuken kaart (zaterdag en zondag):

 

 

Wat onze klanten zeggen

Marjolijn
"Prachtig uitzicht op het terras aan het water, de bootjes bekijken die langskomen varen verveelt nooit. En dit alles onder het genot van een goede cappuccino en een lekker stuk taart!"
Marjolijn, Sneek
Roy
"We komen elk jaar varen in Friesland en een vaste stop is Rufus, voor de kinderen een leuke plek om te spelen en voor ons een gezellige sfeer en lekker eten."
Roy, Den Haag