Eten & drinken bij Rufus

Café aan het water

Vlak naast het pontje vind je ons sfeervolle terras met onze Take Away en Buitenkeuken! Ons knusse café met zijn deels overdekte terras biedt een prachtig uitzicht op de polder en over het water.  Op onze loungebanken aan het water geniet je van de langsvarende bootjes en natuurlijk van de heerlijke producten die wij serveren. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch, en borrel. In het weekend bieden we ook plates vanuit de buitenkeuken.

 

 

 

Iedere dag is dit fijne Café aan het Water geopend, van 9u in de ochtend tot 20u in de avond. Is het nog gezellig, dan blijven we wat langer open, is het erg rustig dan kan het zijn dat we wat eerder sluiten.

Een plekje bij ons op het terras reserveren kan ter plekke. Is het druk op en rond het terras? Voel je vrij om een ander plekje op ons terrein te ontdekken.

In ons café kun je terecht voor drinken, gebak, lunch, borrelhappen of ander lekkers. Van vrijdag tot zondag wordt er lunch, borrelhappen en plates geserveerd vanuit de Buitenkeuken.

Wij mogen bij Rufus graag samenwerkingen aan gaan met plaatselijke ondernemers. Zo is het idee van de buitenkeuken ontstaan!

Van Vrijdag tot en met zondag staat Nanne van ‘Gewoan Lekker‘ in de buitenkeuken.

 

Je haalt je de drankjes in het café of bij de Takeaway. Voor lunch en borrelgerechten kun je bij de Buitenkeuken terecht, deze kan wekelijks van kaart wisselen!

Rufus_café kaart

Winterkaart eten

Buitenkeuken:

Menukaart Gewoan Lekker (vrijdag-zondag)

 

Wat onze klanten zeggen

Marjolijn
"Prachtig uitzicht op het terras aan het water, de bootjes bekijken die langskomen varen verveelt nooit. En dit alles onder het genot van een goede cappuccino en een lekker stuk taart!"
Marjolijn, Sneek
Roy
"We komen elk jaar varen in Friesland en een vaste stop is Rufus, voor de kinderen een leuke plek om te spelen en voor ons een gezellige sfeer en lekker eten."
Roy, Den Haag