Eten & drinken bij Rufus

Café aan het water

Direct naast de pont vind je ons gezellige terras en buitenkeuken! Ons café met gedeeltelijk overdekt terras biedt een prachtig uitzicht over de polder en het water. Op onze loungebanken aan het water kun je genieten van de passerende boten en natuurlijk de heerlijke producten die wij serveren. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch en borrel!

In maart openen wij onze deuren weer, een maandje eerder dan normaal! In de weekenden ben je van harte welkom in ons knusse café. Ook het pontje vaart op zaterdag van 11-16u.

Zijn jullie 15 personen of meer? Dan kun je de hele winter een reservering maken. Bekijk voor inspiratie ons Foodbook! wij bieden buiten het seizoen de mogelijkheid om te komen lunchen, borrelen of zelfs BBQ’en.

 

Overnacht je bij ons in de accommodatie? Dan kun je bij Rufus ontbijten. Wij werken we met een Ontbijtlijst. Deze kun je de dag van tevoren invullen en bij ons inleveren. Op deze manier verspillen we niets en krijgt iedereen wat hij/zij lekker vindt! Kom je ’s ochtends spontaan ontbijten? Dan kun je ter plekke een lijstje krijgen, een kwartiertje wachten én vervolgens genieten van een vers ontbijt!

Voor het ontbijt werken we met een Ontbijt bestellijst. Deze kun je de dag van tevoren invullen en bij ons inleveren. Op deze manier verspillen we niets en krijgt iedereen wat hij/zij lekker vindt! Kom je ’s ochtends spontaan ontbijten? Dan kun je ter plekke een lijstje krijgen, een kwartiertje wachten én vervolgens genieten van een vers ontbijt! Je mag de lijst ook invullen en mailen, dan komt deze ook goed terecht.

Wat onze klanten zeggen

Marjolijn
"Prachtig uitzicht op het terras aan het water, de bootjes bekijken die langskomen varen verveelt nooit. En dit alles onder het genot van een goede cappuccino en een lekker stuk taart!"
Marjolijn, Sneek
Roy
"We komen elk jaar varen in Friesland en een vaste stop is Rufus, voor de kinderen een leuke plek om te spelen en voor ons een gezellige sfeer en lekker eten."
Roy, Den Haag