Eten & drinken bij Rufus

Café aan het water

Vlak naast het pontje vind je ons sfeervolle terras met onze nieuwe Take Away! Ons knusse café met zijn deels overdekte terras biedt een prachtig uitzicht op de polder en over het water.  Op onze loungebanken aan het water geniet je van de langsvarende bootjes en natuurlijk van de heerlijke producten die wij serveren. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch en borrel. Doordeweeks voeren we een bescheiden kaart en in het weekend kun je terecht bij de Foodtruck van Nanne: ‘Gewoan Lekker’!

 

Iedere dag is dit fijne Café aan het Water geopend, van 9u in de ochtend tot 20u in de avond.

Een plekje bij ons op het terras reserveren kan ter plekke. Is het druk op en rond het terras? Voel je vrij om een ander plekje op ons terrein te ontdekken.

In het café kun je koffie/thee met ge­bak, drankjes, lunch- en borrelhappen afhalen. Het drinken krijg je gelijk mee, het eten brengen we na. Weekends kun je bij de Foodtruck terecht, deze heeft elke week een wisselende kaart!

Wilt u liever iets meenemen voor onderweg? In onze Take Away bij de pont kun je een koffie, sapje, biertje, stukje gebak en ander lekkers afhalen.

 

Rufus doordeweeks

 

Rufus menukaart Weekend

 

Weekends haal je de drankjes in het café of bij de Takeaway. Voor lunch en borrelgerechten kun je bij de Foodtruck terecht, deze heeft elke week een wisselende kaart!

 

Wat onze klanten zeggen

Marjolijn
"Prachtig uitzicht op het terras aan het water, de bootjes bekijken die langskomen varen verveelt nooit. En dit alles onder het genot van een goede cappuccino en een lekker stuk taart!"
Marjolijn, Sneek
Roy
"We komen elk jaar varen in Friesland en een vaste stop is Rufus, voor de kinderen een leuke plek om te spelen en voor ons een gezellige sfeer en lekker eten."
Roy, Den Haag