Eten & drinken bij Rufus

Café aan het water

Vlak naast het pontje vind je ons sfeervolle terras met onze Take Away en Buitenkeuken! Ons knusse café met zijn deels overdekte terras biedt een prachtig uitzicht op de polder en over het water.  Op onze loungebanken aan het water geniet je van de langsvarende bootjes en natuurlijk van de heerlijke producten die wij serveren. Je kunt bij ons terecht voor ontbijt, koffie, lunch, en borrel.

 

 

Iedere dag is dit fijne Café aan het Water geopend van 9-18u. Is het nog gezellig, dan blijven we wat langer open, is het erg rustig dan kan het zijn dat we wat eerder sluiten.

Een plekje bij ons op het terras reserveren kan ter plekke. Is het druk op en rond het terras? Voel je vrij om een ander plekje op ons terrein te ontdekken.

In ons café kun je terecht voor drinken, gebak, lunch, borrelhappen of ander lekkers.

Wat onze klanten zeggen

Marjolijn
"Prachtig uitzicht op het terras aan het water, de bootjes bekijken die langskomen varen verveelt nooit. En dit alles onder het genot van een goede cappuccino en een lekker stuk taart!"
Marjolijn, Sneek
Roy
"We komen elk jaar varen in Friesland en een vaste stop is Rufus, voor de kinderen een leuke plek om te spelen en voor ons een gezellige sfeer en lekker eten."
Roy, Den Haag