Minicamping aan het water

De Minicamping van Rufus aan het Water is een gezellige kleine camping in Friesland aan doorgaand vaarwater vlakbij het Sneekermeer. Je kunt bij ons er lekker op uit met een zeilboot of een sloep, fietsen en wandelen. De kinderen vermaken zich uitstekend in onze speeltuin of  zwemmen in de waterspeeltuin. Achter op onze camping bevindt zich een overdekte vuurhut waar onze gasten een vuurtje mogen stoken. Dit is ook toegestaan bij de tent in een vuurschaal (te huur bij Rufus).

Op het terras aan het water is het in het zonnetje goed toeven en bij minder weer kun je natuurlijks terecht in ons gezellige eetcafé voor ontbijt, lunch en lekkere borrelhapjes.De minicamping van Rufus is een geweldige basis voor een zeilweekend, gezinsvakantie, of weekendje weg met vrienden en familie in het mooie Friesland.

 

Boeken

Op de minicamping zijn 8 staanplaatsen voor grote tenten, caravans of kampeerauto’s. Water en stroomaansluitingen zijn aanwezig. Verder kunnen er een 6-tal kleine tenten staan.

Er is een vuurplaats en barbecue plaats die iedereen mag gebruiken. Ook staan er een aantal picknicktafels voor algemeen gebruik.

 Op 50 meter afstand staat ons havengebouw met sanitaire voorzieningen. Deze zijn dag  en nacht geopend. Douchen kan met een 50 eurocent munt, 7 minuten. In de douche wordt de douchetijd aangegeven, dus altijd op tijd de shampoo uit je haar, handig!

Vanuit de minicamping wandel je zo de polder is langs het water. Het is niet toegestaan het weiland van onze buren te betreden. Honden zijn welkom op de camping, mits aangelijnd.

Prijzen Minicamping  2020: 

 

per nacht

Kleine tent 2 p.

€ 16,00

Kampeerplaats 2.p

€ 22,-

Extra persoon ouder dan 13 jaar

€ 5,-

Extra persoon 2-12 jaar

€ 4,-

Extra persoon tot 2 jaar

 gratis

Bijzettent

€ 5,-

Stroom per nacht

€ 2,50

Auto

 gratis

Toeristenbelasting (p. ouder dan 12 jaar)

€ 1.-

Beschikbaarheid & boeken

 

Wat onze klanten zeggen

Merel
"Leuke kleine camping, ideaal voor watersporters. Speeltuintje voor de kinderen en een fijn terras aan het water, het is ons zeer goed bevallen!"
Merel, Kampen

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.