Compleet verzorgde dagtocht met Staverse Jol “de Koos”

Ga samen met een ervaren schipper op pad met ons Staverse Jol ‘Koos’. De schipper kent de Friese wateren goed en kan jullie alles vertellen over de juiste en mooiste vaarroute. Jullie worden actief betrokken bij het zeilen en daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning. Om alle zorgen weg te nemen zullen we jullie ook voorzien van een smakelijke lunch aan boord.

Bij terugkomst in de haven van Rufus ontvangen we jullie in ons café waar jullie nog even kunnen nakletsen onder genot van een schippersbitter (of limonade voor de kinderen).

De Staverse jol is gebouwd naar een ontwerp van Gipon: een in 1996 nieuw gebouwd schip, met een authentieke uitstraling en een zeldzaam mooie afwerking. Ondanks zijn ronde vormen is het een goede zeiler.

Op dit schip is buiten de schipper plek voor 6 personen.

Prijs: dag weekend 280

dag midweek 220

Lunch 10,50 pp x 6 = 63,-

Beschikbaarheid & boeken

 

Dit arrangement is alleen boekbaar op aanvraag. Stuur ons een mailtje of bel ons en we helpen je graag verder met het organiseren van jullie uitje.

Wat onze klanten zeggen

"Wat een mooi authentiek schip, niet heel groot maar groot genoeg voor ons gezinnetje. De kinderen hebben zich goed vermaakt omdat ze mee mochten helpen varen en ook het aanmeren bij een eilandje viel goed in de smaak ."
,

Neem contact op

Stel een vraag

Heb je een vraag of wil je meer weten? Stel deze dan via ons contactformulier.

Bel ons

Wil je direct met ons in contact komen? Bel ons dan via 0513 412 594.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke week de beste aanbiedingen.