Vacature hulpkok

Rufus aan het water zoekt…

Hulpkok (m/v)

Ben jij een aanpakker, enthousiast, communicatief vaardig, stressbestendig, flexibel, zelfstandig en een  team-player. Zoek je een full- of parttime job, heb je een passie voor koken en het buitenleven en wil je deze zomer eens wat anders. Dan zijn we op zoek naar jou!

Rufus aan het Water is een allround recreatiebedrijf op een bijzondere plek in Friesland. Bij ons kun je overnachten op de camping, in de B&B of in de groepsaccommodaties. We hebben een mooie botenvloot voor de verhuur. Dit alles midden tussen de weilanden en vlakbij het Sneekermeer, met een mooi terras aan het water.

We hebben een eigenwijs bedrijf op een bijzondere plek. Hier past geen standaard- en  geen conceptmatige horeca. We willen een plek zijn waar je heerlijk kunt ontbijten, waar je tussen het actief en/of het ontspannen samen zijn terecht kunt voor een goede koffie, een smaakvolle lunch, lekkere hapjes bij de borrel of een heerlijke dagschotel.

Functie

Wij zoeken voor het komende seizoen (april t/m september 2019) iemand die onze chef komt assisteren in de keuken. Je hoeft geen koksopleiding te hebben afgerond, al is dat natuurlijk geen bezwaar, maar enige aantoonbare keukenervaring is wel gewenst. Of misschien ben je wel een goede creatieve amateur kok of ’ Foodie’ die graag wat professionele kneepjes van het vak wil leren. Je moet wel bereid zijn om ook weekend- en avonddiensten te werken. Liefst fulltime (38 u), maar parttime kan ook.

Je taken zullen bestaan uit het assisteren van de chef met het (voor)bereiden en uitserveren van de lunch en/of avond maaltijden en het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en – machines aan het eind van een dienst. Eigen inbreng wordt gewaardeerd, we bieden je een salaris conform de horeca CAO en er is de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf.

Aangezien ons bedrijf zich in Broek (tussen Joure en Sneek), midden tussen de Friese weilanden bevindt, is het handig als je eigen vervoer hebt, een fiets of scooter als je dichtbij woont of een auto als je wat verder woont, we bieden een reiskostenvergoeding. Het is ook mogelijk om af en toe in een van onze pipowagens te overnachten.

Contactinformatie

Stuur je CV met motivatie t.a.v. Marcel naar info@rufus.nl