vacature assistent bedrijfsleider 2019

Assistent Bedrijfsleider Rufus aan het Water

 

Rufus aan het Water is op zoek naar een assistent bedrijfsleider recreatie (m/v, fulltime)

Wie zijn wij ?

Rufus aan het Water is een allround recreatiebedrijf op één van de fijnste plekjes in Friesland. Gelegen aan het water, midden in de weilanden van de Bloksleatpolder en vlakbij de A7. Onze wortels liggen al meer dan 30 jaar in de Friese watersportsector. We ontwikkelen ons steeds meer van een seizoenbedrijf naar een continue bedrijf waar je fijn kunt overnachten, varen en lekker kunt eten en drinken op ons terras aan het water. Samen met een klein, vast enthousiast team en een geweldig team van seizoen krachten maken we van iedere dag een buitenleven avontuur.

 Wat houdt de functie in ?

Je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Dit betekent dat je, samen met de bedrijfsleider en de bedrijfsleider horeca, er voor zorgt dat je:

 

  • een overall overzicht hebt van de organisatie en planning van ons product
  • samen met het team er voor zorgt dat alle producten verhuur klaar zijn. Je hebt hierbij oog voor het grotere geheel en een ieders taak en planning hierin.
  • in verschillende talen gasten enthousiast ontvangt en helpt bij hun vragen.
  • bijbehorend kantoor en administratief werk doet; telefoon, mail, aanvragen, kas- en financiën en boekingen afhandelen.
  • het onderhoud van het terrein, accommodaties en boten kunt (laten) uitvoeren.
  • handig, technisch en over de nodige boot- en watersportkennis beschikt

 

 Jouw profiel

Heb je affiniteit met watersport, ben je handig en graag buiten?

Beschik je dan ook nog over alle vacature-kretologieën als klantgericht, initiatiefrijk, HBO opleidingsniveau (of MBO met voldoende aantoonbare ervaring), energiek, flexibel, commercieel, dan ben jij ons schaap met vijf poten. Je vindt het in ieder geval geen probleem om medeverantwoordelijkheid voor het bedrijf te dragen. Dit betekent ook dat je net een stap verder denkt in processen en flexibel bent in je beschik- en bereikbaarheid. In tijden van werkdruk stel je, ook voor collega’s, prioriteiten. Je bent iemand met een oplossingsgerichte instelling en een gestructureerde werkhouding. Je bent een teamspeler en vind het leuk om samen er voor te zorgen dat Rufus een fijne ongedwongen en goed georganiseerde recreatieplek is.

Wat kun je van ons verwachten ?

We streven naar een langere werkrelatie. Waarbij we een salaris kunnen bieden conform de cao Kleinmetaal , naar evenredigheid van de zwaarte en invulling van de functie. Door de aard van ons bedrijf heb je kans om je allround te ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheid te dragen.

 

geinterresseerd? Mail je cv en motivatie naar info@rufus.nl   tav Wim Driessen