Rufus op weg naar 2017

Beste gasten van Rufus

Afgelopen weekend hebben we het seizoen traditioneel afgesloten met de Ronde om Rufus. het was onverwacht mooi weer , een mooie zeilwedstrijd en gezellige avond. Bedankt iedereen die er was.

Natuurlijk gaat Rufus nooit dicht: de boerderij is nog te huur, het café is te boeken voor feesten of een winterbarbecue en ook hebben we nog 4 valken zeilklaar; voor de zeilverslaafden onder ons.

Maar daarnaast gaan we met het team vol aan de slag met de plannen voor volgend seizoen. En dat zijn er nogal wat!

  1. Uitbreiding terras cafe: te huren als eigen ruimte voor een borrel, een feest of receptie. Met nieuwe zitjes, een buitenbar en sfeervolle aankleding.
  2. Vernieuwen stroomvoorziening haven en camping.
  3. Bouw nieuwe werkplaats. Een deel onder het overhangende dak van het havengebouw wordt de nieuwe werkplaats: lekker ruim en al het gereedschap en materiaal op 1 plek. Bovendien wordt het botenhok zo ontlast en ontstaat er opbergruimte voor zwemvesten, zeilpakken, dektenten etc.
  4. Verbouw bovenhuis en zolder tot een groepsaccommodatie met 4 (gezins)kamers (4 p.) met eigen badkamer. De kamers zijn ook apart te huren of als B&B te boeken.

Weer een kwaliteitsslag die het verblijf aangenamer zal maken.

Tot zover de grote klussen. Natuurlijk wordt daarnaast hard gewerkt om alle boten, het terrein en de andere accommodaties weer tiptop in orde te maken. We hebben er zin in en verheugen ons al stiekem een beetje op jullie reacties komend voorjaar.

En ben je in de buurt….. kom gerust langs voor een bakje koffie om te zien hoe alles vordert.

Met wintergroet,

Het Rufus team