Uitjes dag- en meerdaags

Met vrienden, familie, gezin of partner een dag of langer er op uit: genieten van Friesland! Dat kan bij Rufus volop. We bieden diverse activiteiten aan, leuke arrangementen al dan niet met overnachting. En dat alles op een prachtige locatie aan het water.

 

Familie. een dag er op uit op het water in sloepen of zeilboten. afsluiten met een heerlijk diner aan het water. Dat kan bij Rufus aan het water. Of fietsen huren (ook elektrisch) en een van de vele mooie routes fietsen. opstappen bij Rufus, het fietspaden netwerk komt bij ons langs!  En blijven overnachten kan natuurlijk ook.

Vrienden. boek een leuk zeil- of vaararrangement, al dan niet geheel verzorgd. Of ga een dag varen op een skutsje, lekker actief. Sportief en uitdagend kan natuurlijk ook: welke bemanning presteert het best bij de ronde om rufus?

Gezin. samen een dag het water op, al dan niet met schipper. Of kom een paar dagen en combineer watersport met fietsen en wandelen. Of  bezoek  Sneek en daarna met de kinderen naar het Kameleondorp. Met een avontureneiland!

Leer varen bij Rufus.

Mooie fietstochten rond de meren.

Romantisch overnachten in een woonwagen.