Bovenhuis exterieur_1

Het Bovenhuis (16 personen) huren

Het Bovenhuis is een groepsaccommodatie / appartement geschikt om te huren voor maximaal 16 personen. De accommodatie is afgelopen winter verbouwd en is groter en luxer geworden als voorheen. Ideaal voor kleine groepen of een Meer informatie

  • uitzicht over de meren
  • gratis wifi
  • houtkachel
  • buitenterras, loungebanken
  • verhuur zeilboten en sloepen
  • catering mogelijkheden
  • cafe met terras aan water
  • fietsverhuur (ook elektrisch)

Het Bovenhuis is een groepsaccommodatie / appartement geschikt om te huren voor maximaal 16 personen. De accommodatie is afgelopen winter verbouwd en is groter en luxer geworden als voorheen. Ideaal voor kleine groepen of een familie of meerdere gezinnen.

Er zijn nu 4 slaapkamers, een keuken, eetruimte en aparte zitruimte. Buiten is een balkon waar het heerlijk zitten is en ook een terras met zitjes. De kamers zij ook per nacht apart te huren. Zowel Bed & Breakfast (klik hier) als Losse kamer huur (klik hier).

kamer Smûk: de kamer heeft 2 gescheiden slaapkamers met elk 2 bedden. Een kamer met een twee-persoons bed en 1 kamer met twee eenpersoons bedden. Plus een badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamer heb je en prachtig uitzicht over de polder bij Rufus. Smûk betekend knus in het fries.

kamer Noflik: de kamer heeft 2 gescheiden slaapkamers, elk met een twee-persoons bed en een eigen badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamer heb je een prachtig uitizcht over de meren. Noflik betekent aangenaam in het fries.

Op de zolder zijn nu ook 2 kamers, Greiden en Marren.

kamer Greiden: ruime kamer met een twee-persoons bed en een slaapzolder met twee eenpersoons bedden en een badkamer. Prachtig uitzicht over de weilanden richting Joure (greiden betekent weilanden in het fries)

kamer Marren: ruime kamer, hetzelfde als kamer Greiden. Allen het uitzicht is anders. Je kijkt uit over de meren (marren in het fries).

Als je één kamer huurt kun je gebruik maken van de algemene faciliteiten, keuken, zit en eetkamer en buitenruimte.

 

Zeilbootverhuur, sloepverhuur, minicamping, speeltuin en terras aan het water maakt de groepsaccommodatie ‘Het Bovenhuis’ van Rufus aan het Water tot een fantastische uitvalsbasis voor een geweldige vakantie of weekendje eropuit met familie of vrienden in Friesland!

 

Faciliteiten Rufus algemeen

Parkeerplaats: Rufus heeft een gratis parkeerplaats. Voor de kinderen: speeltuin met trampoline, schommels, grote hangmat, klimhuis en glijbaan. Waterspeeltuin met evenwichtsbalk, zwaaitouw, zwemtrap, drijfmiddelen. Voetbalkooi met twee doeltjes, beachvolleybalveld. Voor de kleintjes: aparte zandbak, speelgoed in het zeilcafe, aparte schommel. Botenhelling: voor kleine open boten is er een botenhelling om bootjes in en uit het water te halen. De boten kunnen daar ook gestald worden. Lier: boten tot 1000 kg kunnen we in en uit het water halen. Vissteiger: bij de minicamping is een kleine vissteiger. Haven: er is een nieuw gebouwde haven met ligplaatsen voor eigen boten en voor passanten. Stroom en water is beschikbaar. We hebben een waterpomp om boten mee af te spoelen. In het havengebouw zijn uitstekende sanitaire voorzieningen. Minicamping: mogelijkheid om tentje of tent op te zetten. Cafe: altijd open voor een hapje of drankje. Informatie over de omgeving beschikbaar. Beamer met groot scherm voor oa. voetbal. In het café is een pinautomaat voor betalingen.

Fietsen en wandelen: vanuit Rufus kun je prachtige wandelingen maken, er zijn diverse routes mogelijk (van vier tot tien km.). Vanaf 1 april 2009 vaart er ook een fietspont! Rufus aan het Water is nu onderdeel van het fietspadenplan. Fietskaarten zijn op ons kantoor verkrijgbaar.

Bovenhuis 16 personen 

Andere periodes op aanvraag.

Periodes 2017 1 jan -

3 apr
3 apr -

1 mei
1 mei -

3 jul
3 jul -

4 sep
4 sep -

2 okt
2 okt -

30 okt
30 okt -

31 dec
Midweek € 720,- € 815,- € 960,- € 960,- € 960,- € 815,- € 720,-
Weekend € 576,- € 640,- € 768,- € 768,- € 768,- € 640,- € 576,-
Week € 1008,- € 1140,- € 1344,- € 1344,- € 1344,- € 1140,- € 1008,-
Speciale periodes Datum Prijs
Hemelvaart24 mei - 28 mei€ 1.152,-
Pinksteren2 jun - 5 jun€ 864,-
Fronleichnam14 jun - 18 jun€ 1.152,-
Opties Prijs
Kamer 4 personen per nacht vanaf€ 72,-
Kamer 6 personen per nacht vanaf€ 108,-
Huur valken, foxen, platbodems en sloepen (zie boten huur) per dag vanaf:€ 70,-
Huur BBQ apparaat€ 20,-
Ontbijt per persoon vanaf€ 9,50
Beddengoed per set€ 8,-
Badhanddoeken 2 stuks€ 3,50

Vraag hieronder meer informatie aan

Bij Rufus aan het Water zijn er vele mogelijkheden om uw reis naar Friesland zelf op maat samen te stellen. Van een gezellige familiereis tot een gezellig groepsuitje. Wij beschikken over vele faciliteiten van accommodatie tot een een gezellig cafe / restaurant. Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op, om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken.

 Dhr, Mevr.
* Verplichte velden