IMG_6351

Gezins appartement op een schip

Uniek! Met je gezin overnachten op een oud vrachtschip. Eenvoudig maar sfeervol, en bovendien zeer betaalbaar. Geschikt voor 1 tot 3 gezinnen. Het schip heeft een zitruimte met open keuken, een houtkachel, zitjes en 5 Meer informatie

  • buitenleven
  • gratis wifi
  • per nacht te boeken
  • zeilcursussen voor kinderen
  • bootverhuur
  • kampvuurplek
  • fietsverhuur
  • speeltuintje

Uniek! Met je gezin overnachten op een oud vrachtschip. Eenvoudig maar sfeervol, en bovendien zeer betaalbaar. Geschikt voor 1 tot 3 gezinnen.

Het schip heeft een zitruimte met open keuken, een houtkachel, zitjes en 5 cabines met totaal 12 kooien. Toilet en eenvoudige wasgelegenheid is aan boord. In de haven, op 50 meter afstand, staat een modern havengebouw met douches en toiletten.

Buiten het schip is een grasveld met picknicktafels waar je heerlijk kan zitten aan het water. Barbecue aansteken en genieten maar!

Op het terrein van Rufus is gratis wifi. Voor de kinderen is er een voetbalkooi, speeltuin, boomhut, kleine waterspeeltuin en kano’s die gratis gebruikt kunnen worden. Rufus heeft een gezellig café aan het water met loungebanken en een groot terras. Je kunt er heerlijk zitten en genieten van een hapje en drankje.  We serveren ontbijt, lunch en diner.

Rufus is landelijk gelegen, aan open vaarwater en grenzend aan een natuurgebied. Je kunt er goed wandelen en fietsen (fietsen ook te huur). Maar bij ons kun je vooral mooi varen over de friese meren. We verhuren zeilboten en sloepen (ook met schipper), kajuitbootjes en platbodems.  Voor de vissers is er een steigertje op korte afstand. Zeilen leren kan dus ook: boek een privéles.

Voor de kinderen kunnen we zeilcursussen aanbieden in optimist en laser pico, zowel voor beginners als gevorderden. Vraag gerust naar ons programma en de prijzen tijdens alle vakanties.

Prijzen:

Het schip is voor 1 nacht of langer te huur. Door de week betaal je € 18,-, p.p. per nacht en voor kinderen tot 12 jaar betaal je € 10,- p.p. Op zaterdagen betaal je € 23,- p.p. per nacht en voor kinderen tot 12 jaar betaal je € 12,- p.p.  Bij alle prijzen geldt een minimum aantal personen van 8. De zaterdag is alleen te huur in combinatie met de vrijdag of zondag. Bij meer dan 2 nachten geldt er een korting, prijs op aanvraag.

extra kosten: toeristenbelasting (1 euro per volwassene per nacht) en schoonmaak (mag je ook zelf doen)

optioneel: huur beddengoed, ontbijt, huur fietsen, zeilboten, sloepen

Neem snel contact op en vraag naar de beschikbaarheid!

Faciliteiten Rufus algemeen

Opties Prijs
Huur polyvalk per dag vanaf€ 60,-
Huur sloep per dag vanaf€ 90,-
Huur fiets per dag€ 8,-
Huur electrische fiets per dag€ 20,-
Huur beddengoed met dekbed€ 8,-
Huur handdoeken 2 stuks€ 3,50
Huur BBQ apparaat€ 20,-