Bovenhuis-2017- (66)

Overnachten in een kamer van “het Bovenhuis”

Het Bovenhuis is een groepsaccommodatie met 4x 4 persoonskamers. De accommodatie is begin 2017 verbouwd en is groter en luxer geworden. Een ideale ruimte voor kleine groepen, een familie of meerdere gezinnen. Er zijn 4 Meer informatie

  • cafe met terras aan water
  • familiekamers met terras
  • bootverhuur
  • kindvriendelijk

Het Bovenhuis is een groepsaccommodatie met 4x 4 persoonskamers. De accommodatie is begin 2017 verbouwd en is groter en luxer geworden. Een ideale ruimte voor kleine groepen, een familie of meerdere gezinnen.

Er zijn 4 slaapkamers, een keuken, eetruimte en aparte zitruimte. Buiten is een balkon waar het heerlijk zitten is en beneden is ook een deels overdekt terras met zitjes. De kamers zijn ook per nacht apart te huren.

kamer Smûk: de kamer heeft 2 gescheiden slaapkamers met elk 2 bedden. Een kamer met een tweepersoons bed en 1 kamer met twee eenpersoons bedden. Plus een badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamer heb je en prachtig uitzicht over de polder bij Rufus. Smûk betekend knus in het fries.

kamer Noflik: de kamer heeft 2 gescheiden slaapkamers, elk met een tweepersoons bed en een eigen badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamer heb je een prachtig uitizcht over de meren. Noflik betekent aangenaam in het fries.

Op de zolder zijn nog kamers, Greiden en Marren.

kamer Greiden: ruime kamer met een tweepersoons bed en een slaapzolder met twee eenpersoons bedden en een badkamer. Prachtig uitzicht over de weilanden richting Joure (greiden betekent weilanden in het fries)

kamer Marren: ruime kamer, hetzelfde als kamer Greiden. Alleen het uitzicht is anders. Je kijkt uit over de meren (marren in het fries).

Alle kamers beschikken over een deur met slot. Als je één kamer huurt kun je gebruik maken van de algemene faciliteiten, keuken, zit en eetkamer en buitenruimte. Deze deel je dan wel met de overige huurders.

 

Zeilbootverhuur, sloepverhuur, minicamping, speeltuin, café en terras aan het water maakt de groepsaccommodatie ‘Het Bovenhuis’ van Rufus aan het Water tot een fantastische uitvalsbasis voor een geweldige vakantie of weekendje eropuit met familie of vrienden in Friesland!

2018 Weekenden(vrij & za) + juli & augustus mei, juni, september (zo t/m do)
2 p. 1 nacht € 50 € 46
   -Extra volwassene € 20 € 16
   -Extra p. t/m 12 jaar € 16 € 12
2 p. extra nacht € 50 € 36
   -Extra volwassene € 20 € 14
   -Extra p. t/m 12 jaar € 16 € 12
1 p. 1 nacht € 46 € 42
   -Extra nacht € 34 € 30

Vraag hieronder meer informatie aan

Bij Rufus aan het Water zijn er vele mogelijkheden om uw reis naar Friesland zelf op maat samen te stellen. Van een gezellige familiereis tot een gezellig groepsuitje. Wij beschikken over vele faciliteiten van accommodatie tot een een gezellig cafe / restaurant. Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op, om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken.

 Dhr, Mevr.
* Verplichte velden