_DSC4529

Bed en Breakfast Familiekamers

In het Bovenhuis zijn in totaal 4 slaapkamers met eigen badkamer, een gemeenschappelijke keuken, eetruimte en aparte zitruimte. Buiten is een balkon waar het heerlijk zitten is en beneden is nog een half overdekt terras met Meer informatie

  • slaapzolder voor kinderen
  • eigen sanitair
  • sauna op terrein
  • eetcafé
  • prachtig uitzicht
  • fietspontje
  • botenverhuur
  • gratis wifi

In het Bovenhuis zijn in totaal 4 slaapkamers met eigen badkamer, een gemeenschappelijke keuken, eetruimte en aparte zitruimte. Buiten is een balkon waar het heerlijk zitten is en beneden is nog een half overdekt terras met zitjes. Er zijn twee type kamers; comfortkamers en familiekamers. Op de eerste etage bevinden zich laan de linker en rechterkant van de gemeenschappelijke ruimtes onze twee comfortkamers. Met een trap omhoog komt u op de tweede etage waar zich onze familiekamers bevinden.

Familiekamer 1: ruime kamer met een tweepersoons bed, een slaapzolder met twee eenpersoons bedden en een badkamer. Prachtig uitzicht over de weilanden richting Joure.

Familiekamer 2: ruime kamer met een tweepersoons bed, een slaapzolder met twee eenpersoons bedden en een badkamer. Je kijkt uit over de meren.

Alle kamers beschikken over een deur met slot. Als je één kamer huurt kun je gebruik maken van de algemene faciliteiten, keuken, zit en eetkamer en buitenruimte. Deze deel je dan wel met de overige huurders.

Het ontbijtbuffet wordt vanaf 8:30 – 11:00 geserveerd in ons gezellige café.

 

Zeilbootverhuur, sloepverhuur, minicamping, speeltuin, café  en terras aan het water maakt de B&B kamers van Rufus aan het Water tot een fantastische uitvalsbasis voor een geweldige vakantie of weekendje eropuit met familie of vrienden in Friesland!

 

Met een trap omhoog kom je bij onze twee familiekamers.

U kunt 1 of meerdaags boeken, met of zonder ontbijt.

De kamers kunnen geboekt worden voor 2, 3 of 4 personen.

De prijzen voor kinderen tot 13 jaar zijn lager als die voor volwassenen.

Rufus hanteert 4 seizoenen met verschillende prijzen:

* zomervakantie en weekenden mei tm september

* door de week periode mei tm september

* weekenden oktober tm maart

* door de week oktober tm maart

Voor alle prijzen per periode en duur verblijf kunt u kijken in het boekingssysteem.

 

Vraag hieronder meer informatie aan

Bij Rufus aan het Water zijn er vele mogelijkheden om uw reis naar Friesland zelf op maat samen te stellen. Van een gezellige familiereis tot een gezellig groepsuitje. Wij beschikken over vele faciliteiten van accommodatie tot een een gezellig cafe / restaurant. Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op, om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken.

 Dhr, Mevr.
* Verplichte velden