Boerderijkamer bed&breakfast8

Bed & Breakfast Boerderij/Woonwagen/Roef

Boerderijkamers De 3 Boerderijkamers van Rufus zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. De kamers hebben de luxe van een eigen badkamer. Ook is er een buitenterrasje met tafel en stoelen. Op de kamer is een mandje met Meer informatie

  • rust en ruimte
  • kamers met eigen terras
  • gezellige woonwagen
  • de knusse
  • cafe met terras aan het water
  • ook voor gezinnen
  • gratis wifi
  • speeltuintje, voetbalkooi

Boerderijkamers

De 3 Boerderijkamers van Rufus zijn geschikt voor 1 tot 6 personen. De kamers hebben de luxe van een eigen badkamer. Ook is er een buitenterrasje met tafel en stoelen. Op de kamer is een mandje met spulletjes om koffie en thee te kunnen zetten en een koelkastje.

kamer Wetter, 1-4 p.

kamer Sinne, 2-6 p.

kamer Wyn, 1-4 p.

Bij Rufus is er gratis wifi en we hebben een sfeervol café aan het water met terras. Je kunt heerlijk varen, wandelen in de polder en de fietsroute loopt over het terrein. Bij Rufus kun je met een fietspontje oversteken.

Woonwagens

Op de minicamping aan het water staan 2 woonwagens. De 4 persoonswoonwagen heet ‘Buitenleven”. Er is een twee-persoons bed en een stapelbed voor 2 kinderen. Onze andere 2 persoonswoonwagen romantisch is een tweepersoons ruimte met dezelfde faciliteiten, alleen geen stapelbed.

De woonwagens staan op leuke plekjes op onze minicamping met uitzicht over het water. Bij de woonwagen is een overdekt terras met meubilair en je er staan vele picknickbanken in de buurt waar je gebruik van kunt maken.

Indeling woonwagens:  Als je binnenkomt in woonwagen buitenleven heb je rechtdoor een klein keukentje. Aan de rechterkant is het tweepersoons bed en aan de linkerkant heb je een tafelt met twee stoelen en het stapelbed voor de kinderen. Boven het grote bed hangt een klamboe. Er is een elektrische kachel voor frisse avonden en een elektrische koelbox.

Inventaris keuken:  kookplaat met twee pitten, elektrische koelbox, waterkoker, wasbak met koud stromend water. Complete inventaris: bestek, borden, mokken, schalen, thermoskan etc. Er kan op bescheiden wijze gekookt worden.  Zelf meenemen: afwasmiddel, thee- en handdoeken en vaatdoeken.  Wel aanwezig: bezem, handveger en blik, emmer.

Sanitaire voorzieningen zijn niet aanwezig in de woonwagens. Deze zijn te vinden in het havengebouw op ongeveer 60 meter lopen.

 

De Roef

Als derde optie hebben wij een bijzonder plekje aan boord van de boot Vios genaamd “De Roef”; het oude verblijf van het schippersgezin. Het is een kleine, eenvoudige maar sfeervol ingerichte ruimte met in ‘het achteronder’ een tweepersoons twijfelaar bed. Oude foto’s en een nostalgisch interieur maken dat je je terug in de tijd waant waar vracht over de Nederlandse wateren ging. De Roef is het meest authentieke slaapplekje op Rufus! Het nodigt, zo dichtbij de natuur uit tot heerlijk dromen. Op het achterdek staat een bankje om heerlijk van de zwoele zomeravonden en de natuur te genieten! Je hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over het water en weilanden met in de verte het Sneekermeer.

Boot “De Roef” heeft een zithoekje en een eenvoudige wasgelegenheid en is ingericht met servies en waterkoker. Deze plek beschikt over koud stromend water. Sanitaire voorzieningen zijn, op 50 meter lopen, in het havengebouw. Bij koud weer maakt een elektrische kachel het achteronder comfortabel warm. Bij overnachten in de Roef verzorgen wij graag je ontbijt en maaltijden in ons gezellige café aan het water.

2017 Weekenden(vrij & za) + juli & augustus mei, juni, september (zo t/m do)
2 p. 1 nacht € 72 € 60
   -Extra volwassene € 24 € 20
   -Extra p. t/m 12 jaar € 20 € 18
2 p. extra nacht € 60 € 50
   -Extra volwassene € 20 € 18
   -Extra p. t/m 12 jaar € 18 € 16

Vraag hieronder meer informatie aan

Bij Rufus aan het Water zijn er vele mogelijkheden om uw reis naar Friesland zelf op maat samen te stellen. Van een gezellige familiereis tot een gezellig groepsuitje. Wij beschikken over vele faciliteiten van accommodatie tot een een gezellig cafe / restaurant. Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op, om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken.

 Dhr, Mevr.
* Verplichte velden