tns nipo (8) (Large)
80
vanaf p.p.

Zwerven met polyvalk of sloep door Friesland

Heerlijk door Friesland zwerven met polyvalk of sloep en overnachten op een groot oud vrachtschip, de Avontuur! Dat is het echte buitenleven. Stoere vaartochten en 's avonds bij de houtkachel in het sfeervolle ruim nagenieten Meer informatie

  • zwerven door friesland
  • buitenleven!
  • slapen op een oud vrachtschip
  • 2 dagen, 1 overnachting
  • gratis wifi

Heerlijk door Friesland zwerven met polyvalk of sloep en overnachten op een groot oud vrachtschip, de Avontuur! Dat is het echte buitenleven. Stoere vaartochten en ‘s avonds bij de houtkachel in het sfeervolle ruim nagenieten met een borrel. En natuurlijk staat er ‘s avonds een stevige maaltijd voor je klaar. Lekker makkelijk en welverdiend.

Prijs: vanaf € 80,- p.p. door de week

Prijs: vanaf € 90,- p.p. in het weekend

inclusief: overnachting in de Avontuur, 2 dagen polyvalk met motor of sloep, zwemvesten, avondmaaltijd, ontbijt, toeristenbelasting, energiekosten en schoonmaak.

exclusief: drankjes

optioneel: huur zeilpak, inhuren schipper, fietshuur, extra overnachting

En natuurlijk hebben we vele tips voor onderweg of voor leuke activiteiten in de buurt. Bijvoorbeeld voor kinderen het Kameleondorp in Terherne of de activiteitenboerderij in Rohel. Of vaar de mooie Oudvaartroute met 2 zelfbedieningssluisje, ga boerenijs eten bij Terherne of bezoek het doe- (ambachten) museum in Joure.

prijzen opties Prijs
Overnachting met ontbijt€ 35,-
Beddengoed per set€ 8,-
Inhuren schipper per dag€ 95,-
Huur fiets per dag€ 8,-