Render

dagje sloepvaren met overnachting in friesland

Met z'n tweeën of meer heerlijk varen over de Friese meren. Dit kan uitstekend vanuit Rufus aan het water: midden in de natuur en met vele mooie routes om te varen. We geven je een Meer informatie

  • prachtige omgeving
  • stil varen!
  • lekkere hapjes
  • overnachten mogelijk
  • terras aan het water
  • ook 's avonds

Met z’n tweeën of meer heerlijk varen over de Friese meren. Dit kan uitstekend vanuit Rufus aan het water: midden in de natuur en met vele mooie routes om te varen. We geven je een waterkaart mee en helpen je op weg, sloep varen kan iedereen!

Het arrangement is inclusief:

* een dag varen met een sloep

* overnachting in een luxe kamer voor 2 p.

* gratis koffie en thee bij de kamer, gratis wifi

 

Daarnaast zijn in het boekprogramma diverse extra’s te boeken:

Ontvangst met koffie en gebak, heerlijke picknick lunch voor onderweg, luxe borrelmand voor onderweg, extra personen voor overnachting,  fietshuur, saunagebruik, ontbijt

 

We hebben dieselsloepen en elektrische sloepen in de verhuur, geschikt voor 2 tot 8 personen. Een aansluiting voor een koelbox is aan boord. De elektrische sloepen hebben een zwemtrapje.

Kies je dag uit en kijk of er nog wat vrij is.

Tot ziens bij Rufus!

 

 

 

 

Vraag hieronder meer informatie aan

Bij Rufus aan het Water zijn er vele mogelijkheden om uw reis naar Friesland zelf op maat samen te stellen. Van een gezellige familiereis tot een gezellig groepsuitje. Wij beschikken over vele faciliteiten van accommodatie tot een een gezellig cafe / restaurant. Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op, om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken.

 Dhr, Mevr.
* Verplichte velden