gezinsvakreserve

Romantisch samen overnachten in een woonwagen

Overnachten in een knusse woonwagen aan de waterkant, ontvangst met een fles wijn en een tapasplank en de volgende ochtend heerlijk ontbijten buiten op ons terras. Verras je vriend of vriendin en geniet samen van de Meer informatie

Overnachten in een knusse woonwagen aan de waterkant, ontvangst met een fles wijn en een tapasplank en de volgende ochtend heerlijk ontbijten buiten op ons terras. Verras je vriend of vriendin en geniet samen van de ruimte in Friesland.

Prijs arrangement  2 p. in het weekend € 90,-

Prijs arrangement 2 p. door de week €  80,- 

Inclusief 1 overnachting met ontbijt, fles wijn naar keuze, tapasplank met gemarineerde olijven, Spaanse en Friese worst,  geitenkaas kroketjes,  gerookte amandelen, en puntjes Friese kaas.

 

 

De romantische woonwagen voor twee personen beschikt over een klein keukentje en een klaptafel met twee stoelen. Jullie slapen in  tweepersoons bed met klamboe. Onder het bed kun je de bagage kwijt. Buiten is een half overdekt terras met een loungeset. Je kijkt uit over het water. Sanitaire voorzieningen zijn in het havengebouw op ongeveer 60 meter lopen.

Inventaris keuken Kooktoestel met twee pitten, elektrische koelbox, waterkoker, wasbak met koud stromend water.  Complete inventaris: bestek, borden, mokken, schalen, thermoskan etc. Er kan op bescheiden wijze gekookt worden.  Zelf meenemen: (eco)afwasmiddel, thee- en handdoeken en vaatdoeken.  Wel aanwezig: bezem, handveger en blik, emmer.

Vraag hieronder meer informatie aan

Bij Rufus aan het Water zijn er vele mogelijkheden om uw reis naar Friesland zelf op maat samen te stellen. Van een gezellige familiereis tot een gezellig groepsuitje. Wij beschikken over vele faciliteiten van accommodatie tot een een gezellig cafe / restaurant. Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op, om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken.

 Dhr, Mevr.
* Verplichte velden