gezinsvakreserve

Romantisch overnachten in een woonwagen

Rufus is prachtig gelegen aan het water. Om je heen een wijds uitzicht met vaak prachtige zonsondergangen. En de vroege vogels zien vaak een mystiek landschap: het stille water, mistflarden en in de verte vogelgeluiden. Je Meer informatie

  • buitenleven
  • gratis wifi
  • aan het water
  • sloephuur
  • cafe met terras
  • fietshuur

Rufus is prachtig gelegen aan het water. Om je heen een wijds uitzicht met vaak prachtige zonsondergangen. En de vroege vogels zien vaak een mystiek landschap: het stille water, mistflarden en in de verte vogelgeluiden.

Je kunt hier met z’n 2-en overnachten in een woonwagen, direct aan het water of in een prachtige boerderij kamer, van alle gemakken voor zien. Overdag  samen wandelen of fietsen, of een mooie sloeptocht door de omgeving. en bij terugkomst borrelen op het terras aan het water onder het genot van een glaasje wijn……………………

Overnachten in een knusse woonwagen aan de waterkant, ontvangst met een fles wijn en een tapasplank en de volgende ochtend heerlijk ontbijten buiten op ons terras. Verras je vriend of vriendin en geniet samen van de ruimte in Friesland.

Prijs arrangement  2 p. in het weekend vanaf € 102,-

Prijs arrangement 2 p. door de week vanaf €  89,- 

Inclusief 1 overnachting met ontbijt, fles wijn naar keuze, tapasplank met gemarineerde olijven, Spaanse en Friese worst,  geitenkaas kroketjes,  gerookte amandelen, en puntjes Friese kaas.

 

De romantische woonwagen voor twee personen beschikt over een klein keukentje en een klaptafel met twee stoelen. Jullie slapen in  tweepersoons bed met klamboe. Onder het bed kun je de bagage kwijt. Buiten is een half overdekt terras met een loungeset. Je kijkt uit over het water. Sanitaire voorzieningen zijn in het havengebouw op ongeveer 60 meter lopen.

Inventaris keuken Kooktoestel met twee pitten, elektrische koelbox, waterkoker, wasbak met koud stromend water.  Complete inventaris: bestek, borden, mokken, schalen, thermoskan etc. Er kan op bescheiden wijze gekookt worden.  Zelf meenemen: (eco)afwasmiddel, thee- en handdoeken en vaatdoeken.  Wel aanwezig: bezem, handveger en blik, emmer.