_DSC4942

Sfeervol Gezinsschip appartement

Uniek vakantieplekje! Met je gezin overnachten op een oud vrachtschip. Sfeervol, en zeer betaalbaar! Geschikt voor 1 of 2 gezinnen. Het schip heeft een zitruimte met open keuken met oven, een houtkachel, bank en stoelen, eettafel Meer informatie

  • sfeervol oud schip
  • buitenleven
  • maximaal 12 personen
  • met het gezin lekker weg
  • per nacht te boeken
  • gratis wifi
  • veel speelmogelijkheden
  • cafe met terras aan het water

Uniek vakantieplekje! Met je gezin overnachten op een oud vrachtschip. Sfeervol, en zeer betaalbaar! Geschikt voor 1 of 2 gezinnen.

Het schip heeft een zitruimte met open keuken met oven, een houtkachel, bank en stoelen, eettafel en 5 cabines met totaal 12 bedden. Toilet en eenvoudige wasgelegenheid is aan boord. In de haven, op 50 meter afstand, staat een modern havengebouw met douches en toiletten.

Buiten het schip is een grasveld met picknicktafels. je kunt er heerlijk buiten zitten aan het water. Barbecue aan en genieten maar.

Op het terrein van Rufus is gratis wifi. Voor de kinderen is er een voetbalkooi, speeltuin, boomhut en kleine waterspeeltuin. Ook zijn er  kano’s die gratis gebruikt kunnen worden. Rufus heeft een gezellig café aan het water met loungebanken en een groot terras. Je kunt er heerlijk zitten en genieten van een hapje en drankje.

Rufus is landelijk gelegen, grenzend aan een natuurgebied en aan het water. Je kunt er mooi wandelen en fietsen (fietsen ook te huur). Maar bij ons kun je vooral mooi varen over de friese meren. We verhuren zeilboten en sloepen (ook met schipper), kajuitbootjes en platbodems.  En voor de vissers is er een steigertje op korte afstand. Zeilen leren kan ook, dus: boek een privéles.

Prijzen: het schip is voor 1 nacht of langer te huur.

extra kosten: toeristenbelasting (1 euro per volwassene per nacht) en schoonmaak (mag je ook zelf doen)

optioneel: huur beddengoed, ontbijt, huur fietsen, zeilboten, sloepen

Neem snel contact op en vraag naar de beschikbaarheid!