DSC04335

Bed en Bootje voor groepen 12-26 p.

Kom gezellig 2 dagen naar Friesland. Lekker buiten zijn op een unieke plek in Nederland. Borrelen bij het houtvuur en genieten van lekker eten midden in de natuur. Dit arrangement is beschikbaar van 12-26 personen   Meer informatie

  • 1 overnachting
  • ook in het weekend!
  • polyvalk en sloepvaren
  • buitenleven
  • gratis wifi
  • incl. schoonmaak, tb
  • cafe met terras

Kom gezellig 2 dagen naar Friesland. Lekker buiten zijn op een unieke plek in Nederland. Borrelen bij het houtvuur en genieten van lekker eten midden in de natuur. Dit arrangement is beschikbaar van 12-26 personen

 

Bed en Bootje 12-26 p.: 2 dagen varen in een polyvalk en 1 overnachting op vrijdag voor € 60,- p.p.

Bed en Bootje 12-26 p.: 2 dagen varen in een polyvalk en 1 overnachting op zaterdag voor € 65,- p.p.

Bed en bootje 12-26 p.: 2 dagen varen in een polyvalk en 1 overnachting op zondag tm donderdag voor € 55,- p.p

 

Inclusief: 1 overnachtingen, 2 dagen varen met polyvalk met motor, zwemvesten en bootinventaris, 1 maal ontbijt, energiekosten en schoonmaak.

Opties: extra overnachting met ontbijt, lunch, diner/barbecue, huur beddengoed, inhuren schippers, fietshuur, huur sloep ipv valkhuur.

 

Verblijf is, afhankelijk van beschikbaarheid en groepsgrootte, in de Boerderij, het Bovenhuis, of ons accommodatieschip de Vios.

Alle accommodaties hebben een eigen keuken. Rufus beschikt over gratis wifi, een vuurplaats en diverse speelmogelijkheden voor kinderen. Ook hebben we een sfeervol cafe met terras aan het water. En voor de sportliefhebbers; in het cafe is een groot tv scherm voor alle sportwedstrijden deze zomer.

                           

Vraag hieronder meer informatie aan

Bij Rufus aan het Water zijn er vele mogelijkheden om uw reis naar Friesland zelf op maat samen te stellen. Van een gezellige familiereis tot een gezellig groepsuitje. Wij beschikken over vele faciliteiten van accommodatie tot een een gezellig cafe / restaurant. Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op, om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken.

 Dhr, Mevr.
* Verplichte velden