boerderij006

Familie accommodatie het Bovenhuis

Lekker in de zomer met je familie er even uit. Dat kan bij Rufus. Het Bovenhuis (op de eerste verdieping) heeft een zitruimte met tafels en banken, zithoekjes en een half open keuken. Er zijn 4 Meer informatie

  • landelijk gelegen
  • gratis wifi
  • per nacht te boeken
  • cafe met terras a/h water
  • bootverhuur
  • aan de fietsroute
  • fietsverhuur
  • speelmogelijkheden

Lekker in de zomer met je familie er even uit. Dat kan bij Rufus. Het Bovenhuis (op de eerste verdieping) heeft een zitruimte met tafels en banken, zithoekjes en een half open keuken. Er zijn 4 slaapkamers met in totaal 16 bedden. Er is een aparte wasruimte met 2 douches en 2 toiletten. De buitenruimte bestaat uit een balkon met zitgelegenheid en een groot buitenterras met loungebanken. Heerlijk plek om te barbecueën bij de ondergaande zon.

Op het terrein van Rufus is gratis wifi. Voor de kinderen is er een voetbalkooi, speeltuin, kleine waterspeeltuin en kano’s die gratis gebruikt kunnen worden. Rufus heeft een gezellig café aan het water met loungebanken en een groot terras. Je kunt er heerlijk zitten en genieten van een hapje en drankje.  Ook kun je er ‘s avonds lekker eten.

Rufus is landelijk gelegen, grenzend aan een natuurgebied en liggend aan het water. Je kunt er wandelen en fietsen (fietsen ook te huur). Maar bij ons kun je vooral mooi varen over de friese meren. We verhuren zeilboten en sloepen (ook met schipper), kajuitbootjes en platbodems.  En voor de vissers is er een steigertje op korte afstand. Zeilen leren kan dus ook: boek een privéles!

Prijzen: de accommodatie is voor 1 nacht of langer te huur.  Door de week betaal je € 20,- p.p. en voor kinderen tot 12 jaar betaal je € 10,- (minimaal 8 p.). Op zaterdagen betaal je € 25,- p.p. en voor kinderen tot 12 jaar betaal je € 15,,-. De zaterdag is alleen te huur in combinatie met de vrijdag of zondag. Bij meer dan 2 nachten geldt er een korting, prijzen op aanvraag.

extra kosten: toeristenbelasting (1 euro per volwassene per nacht) en schoonmaak (mag je ook zelf doen)

optioneel: huur beddengoed, ontbijt, huur fietsen, zeilboten, sloepen

Neem snel contact op en vraag naar de beschikbaarheid!

 

 

Special Prijs
Huur polyvalk per dag vanaf€ 70,-
Huur sloep per dag vanaf€ 90,-
Huur fiets per dag€ 8,-
Huur electrische fiets per dag€ 20,-
Huur beddengoed€ 8,-
Huur handdoeken 2 stuks€ 3,50
Huur bbc apparaat€ 20,-