Rufus polyvalk_3

Cursus Polyvalk zeilen

Een polyvalk is de meest gebruikte lesboot in Friesland. Stabiel, veilig en makkelijk te varen. Voor zeillessen biedt de boot ruimte aan 2-4 deelnemers exclusief instructeur. Als je eenmaal wat geoefend bent met een valk Meer informatie

  • prachtige leslocatie
  • goed materiaal
  • ervaren instructeurs
  • gedegen lesprogramma
  • zeilen is plezier!
  • terras aan het water

Een polyvalk is de meest gebruikte lesboot in Friesland. Stabiel, veilig en makkelijk te varen. Voor zeillessen biedt de boot ruimte aan 2-4 deelnemers exclusief instructeur. Als je eenmaal wat geoefend bent met een valk zijn het ideale boten om zeilvakanties mee te maken: mooie zwerftochten door Friesland, tentje mee of slapen aan boord.

Prijzen
Dag (2-4 p.) € 175,- per boot met instructeur
Halve dag (2-4 p.) € 125,- per boot met instructeur

De lessen duren van 9.30 tot 13 uur en van 13.30 tot 17 uur.

Meerdaagse cursussen valkzeilen:
De prijs voor iedere extra halve dag is € 110,-
De prijs voor iedere extra hele dag is € 150,-
De lessen duren van 9.30 tot 13 uur en van 13.30 tot 17 uur. Bij de dagcursus kun je tussen de middag ergens onderweg lunchen.

Prijs is inclusief: zeilpak voor iedere deelnemer, koffie of thee bij ontvangst, theorieblaadje “zeilen in het kort”

De cursussen worden geven in een Polyvalk. Deze is uitgerust met een buitenboordmotor en complete bootinventaris. Zwemvesten zijn bij de prijs inbegrepen. Aan boord is een EHBO doos.

Vraag hieronder meer informatie aan

Bij Rufus aan het Water zijn er vele mogelijkheden om uw reis naar Friesland zelf op maat samen te stellen. Van een gezellige familiereis tot een gezellig groepsuitje. Wij beschikken over vele faciliteiten van accommodatie tot een een gezellig cafe / restaurant. Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met u op, om uw wensen te bespreken en een passende offerte voor u te maken.

 Dhr, Mevr.
* Verplichte velden